ΣΥΓΚΟΛΗΤΙΚΑ-ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ

Ενεργά φίλτρα

 • -5%

-5%

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ Sikaflex®-112 Crystal Clear

Το Sikaflex®-112 Crystal Clear είναι 1-συστατικού, πολλαπλών εφαρμογών, υπερδιάφανο συγκολλητικό και σφραγιστικό με καλό αρχικό "άρπαγμα" (αρχική δύναμη πρόσφυσης/συγκόλλησης).

Κανονική τιμή 11,70 € Τιμή 11,12 €
 • -5%

-5%

ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ Sikaflex®-118 Extreme Grab 290ml

ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΑΡΧΙΚΟ ΑΡΠΑΓΜΑ

Το Sikaflex®-118 Extreme Grab είναι 1-συστατικού συγκολλητικό, χωρίς φθαλικές ενώσεις, με ιδιαίτερα ισχυρό αρχικό άρπαγμα, εφαρμοζόμενο με πιστόλι, για τα περισσότερα κοινά υποστρώματα στην κατασκευή. Είναι κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές χρήσεις.

Κανονική τιμή 9,75 € Τιμή 9,26 €
 • -5%

-5%

ΚΟΛΛΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΥΤΕΣ ELASTOTET MONTAGE STICK

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για στερέωση και συγκόλληση διαφόρων διακοσμητικών αντικειμένων από γύψο, πλαστικών καναλιών, πάνελ, σε επενδύσεις φύλλων από αφρώδη πολυουρεθάνη, φελιζόλ και PVC
Κανονική τιμή 3,30 € Τιμή 3,14 €
 • -5%

-5%

ΛΑΔΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΞΥΛΟΥ EVERBUILD TEAK OIL

To teak oil είναι παραδοσιακού τύπου προϊόν επιφανειακής επεξεργασίας που χρησιμοποιείται για αποκατάσταση των φυσικών ελαίων και της φυσικής απόχρωσης του ξύλου από υποβάθμιση λόγω παλαιότητας ή καιρικών επιδράσεων. Κατάλληλο για εσωτερική ή εξωτερική χρήση σε ξύλα χωρίς επιστρώσεις.

Κανονική τιμή 6,65 € Τιμή 6,32 €
 • -5%

-5%

ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Sikacryl®-200

Το Sikacryl®-200 είναι 1-συστατικού, υδατικής βάσης, ακρυλικό σφραγιστικό για αρμούς χαμηλής κινητικότητας και πλήρωση ρωγμών. Μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς αστάρι, διαθέτει καλή πρόσφυση σε διάφορα κατασκευαστικά υλικά, είναι ανθεκτικό σε βροχή και βαφόμενο. Διαθέτει κινητικότητα ±12,5 % και είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Κανονική τιμή 3,40 € Τιμή 3,23 €
 • -5%

-5%

ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ SikaFill®

Το SikaFill® είναι ενός συστατικού, έγχρωμη, υδατοδιαλυτή, ελαστική στεγανοποιητική επίστρωση σε μορφή γαλακτώματος, με κρεμώδη υφή, βάσεως συμπολυμερών στυρενίου – ακρυλικών ρητινών. Το προϊόν μετά την ωρίμανσή του σχηματίζει εύκαμπτη, ανθεκτική μεμβράνη στεγανοποίησης, αντοχής μεγάλης διάρκειας.

Κανονική τιμή 11,55 € Τιμή 10,97 €
 • -5%

-5%

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΡΟΣΜΙΚΤΟ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ SikaCem® ExtraBond-100

Το SikaCem® ExtraBond-100 είναι ένα συμπυκνωμένο, γαλακτώδες υγρό, πλούσιας υφής, κατάλληλο για χρήση σε μείγματα επισκευαστικών και στεγανοποιητικών τσιμεντοκονιαμάτων, σοβάδων ή κονιαμάτων δαπέδου.

Κανονική τιμή 5,56 € Τιμή 5,28 €
 • -5%

-5%

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ Sikaflex®-111 Stick & Seal

Το Sikaflex®-111 Stick & Seal είναι 1- συστατικού, πολλαπλών χρήσεων, συγκολλητικό και σφραγιστικό με ιδιαίτερα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε πλειάδα επιφανειών στην κατασκευή. Προσφύεται και συγκολλά τα περισσότερα κατασκευαστικά υλικά και είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Κανονική τιμή 8,50 € Τιμή 8,08 €
 • -5%

-5%

ΔΙΑΦΑΝΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ STIXALL EASI-SQUEEZE 80ML EVERBUILD -

To Stixall είναι ο απόλυτος συνδυασμός συγκολλητικού και σφραγιστικού. Βασισμένο σε υβριδική τεχνολογία πολυμερών, διαθέτει την ικανότητα να σφραγίζει και να συγκολλά σχεδόν τα πάντα σε οποιαδήποτε επιφάνεια και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμη και υπό βροχή ή μέσα στο νερό. ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ!!!!

Κανονική τιμή 5,85 € Τιμή 5,56 €
 • -5%

-5%

ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗ ΡΩΓΜΩΝ & ΑΡΜΩΝ Sikaflex® Universal

Sikaflex® Universal ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙΣ Το Sikaflex® Universal είναι 1-συστατικού ελαστικό σφραγιστικό που ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία.

Κανονική τιμή 6,84 € Τιμή 6,50 €
 • -5%

-5%

Σφραγιστικό για προσόψεις σκυροδέματος και τοιχοποιίεςSikaflEx® ConStruCtion⁺

Σφραγιστικό για προσόψεις σκυροδέματος και τοιχοποιίες Για κατασκευαστικούς αρμούς και αρμούς σύνδεσης σε προσόψεις σκυροδέματος
Κανονική τιμή 7,06 € Τιμή 6,70 €
 • -5%

-5%

Σφραγιστικό για προσόψεις σκυροδέματος και τοιχοποιίες SikaflEx® ConStruCtion⁺

Σφραγιστικό για προσόψεις σκυροδέματος και τοιχοποιίες Για κατασκευαστικούς αρμούς και αρμούς σύνδεσης σε προσόψεις σκυροδέματος
Κανονική τιμή 8,66 € Τιμή 8,22 €
 • -5%

-5%

ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΥΨΗΛΩΝ ΑΝΤΟΧΩΝ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΑΡΠΑΓΜΑ Sika MaxTack®

Το Sika MaxTack® είναι σχεδιασμένο για εσωτερικές και στεγασμένες εξωτερικές εφαρμογές συγκόλλησης κατασκευαστικών υλικών, όπως σοβατεπιών, ξύλινων επενδύσεων, πάνελ, πήλινων πλακιδίων, ανοδιωμένου αλουμινίου, προφίλ σκληρού PVC, διογκωμένης και εξηλασμένης πολυστερίνης, πλακιδίων πολυστερίνης και ξύλινων διακοσμητικών στοιχείων. Το Sika MaxTack® προσφύεται καλά σε διάφορα πορώδη υλικά, όπως σκυρόδεμα, κονίαμα, ινοπλισμένο τσιμέντο, ξύλο και βαμμένες επιφάνειες διακοσμητικών στοιχείων.

Κανονική τιμή 5,80 € Τιμή 5,51 €
 • -5%

-5%

ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ELASTOTET ISOFIX HYBRID

Το ISOFIX HYBRID είναι ιδανικό για κόλληση, στερέωση και σφράγιση σχεδόν σε όλα τα οικοδομικά υλικά. Είναι κατάλληλο για σφράγιση αρμών και συναρμογών σε κουφώματα παντός είδους, σε οροφές και ταράτσες, υδραυλικές σωληνώσεις, πάγκους, δάπεδα, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, κανάλια κλιματισμού/ εξαερισμού κ.ά.. Η υψηλή μηχανική αντοχή του σε συνδυασμό με τη μόνιμη ελαστικότητά του, το καθιστούν ως ιδανική λύση για συγκολλήσεις μεταξύ ετεροειδών υλικών όπου αναπτύσσονται δυναμικά φορτία. Ενδεικτικά προτείνεται για συγκολλήσεις καθρεπτών, πλακιδίων, αξεσουάρ μπάνιων, περβαζιών, νεροχυτών, γυψοσανίδων, μονωτικών φύλλων, διακοσμητικών πλαισίων, μεταλλικών πλαισίων κ.ά..

Κανονική τιμή 4,40 € Τιμή 4,18 €
 • -5%

-5%

ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗ- ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΕLASTOTET ELASTOBOND

Το Elastobond είναι ελαστομερές σφραγιστικό και συγκολλητικό υλικό με βάση υβριδικές ρητίνες. Είναι κατάλληλο για σφραγίσεις και ελαστικές συγκολλήσεις σε όλα τα υποστρώματα όπως μεταλλικές επιφάνειες, σκυρόδεμα, πλαστικά, βαμμένο αλουμίνιο, γυαλί, μάρμαρο. Ενδείκνυται για συγκόλληση καθρεπτών (δεν καταστρέφει την επαργύρωση του καθρέπτη) καθώς και για συγκολλήσεις στη διαδικασία παραγωγής πάνελ, πορτών ασφαλείας, κ.λπ..
Κανονική τιμή 9,40 € Τιμή 8,93 €
 • -5%

-5%

ΚΟΛΛΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ELASTOTET LASTOSTICK

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τις εσωτερικές συγκολλήσεις προφίλ αλουμινίου (κόλλα για γωνιάστρα), για όλες τις ξυλοκατασκευές, για υποκατάσταση βυσμάτων, για στερέωση μεταλλικών ράβδων και οπλισμού σε σκυρόδεμα και σε ένα πλήθος εφαρμογών.
Κανονική τιμή 5,70 € Τιμή 5,42 €
 • -5%

-5%

ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ELASTOTET ELASTOSEAL PU 25 LM

Ελαστομερές σφραγιστικό υλικό πολυουρεθανικής βάσης, με εξαιρετική πρόσφυση σε μεγάλη ποικιλία υποστρωμάτων Συνιστάται για σφραγίσεις και συγκολλήσεις μεταξύ ομοειδών και ετεροειδών υλικών σε κλασικά κτιριακά και τεχνικά έργα, προκατασκευασμένα, βιομηχανικές εφαρμογές, εσωτερική διακόσμηση κ.λπ..
Κανονική τιμή 4,70 € Τιμή 4,46 €
 • -5%

-5%

ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ELASTOTET ELASTOSEAL PU 50 FC

Ελαστομερές σφραγιστικό και συγκολλητικό υλικό πολυουρεθανικής βάσης, με εξαιρετική πρόσφυση σε μεγάλη ποικιλία υποστρωμάτων Συνιστάται για σφραγίσεις και συγκολλήσεις μεταξύ ομοειδών και ετεροειδών υλικών σε κλασικά κτιριακά και τεχνικά έργα, προκατασκευασμένα, βιομηχανικές εφαρμογές, εσωτερική διακόσμηση κ.λπ..
Κανονική τιμή 4,70 € Τιμή 4,46 €

Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

 • 3,00 € - 328,00 €

Χρώμα

Χρώμα

Συσκευασία

Συσκευασία

Επιστροφή στην κορυφή