ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ

Ενεργά φίλτρα

  • -8%

-8%

ΣΙΛΙΚΟΝΗ AKΡΥΛΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ELASTOTET ACRYLIC

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αρμούς υλικών με πορώδη επιφάνεια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως ανάμεσα σε παράθυρα και περβάζια, κουφώματα (πόρτες & παράθυρα) και τοίχους, ρωγμές σε τοίχους, κ.λπ.. Είναι κατάλληλο για αρμούς χωρίς ιδιαίτερη διαστασιακή μεταβολή (έως 7%). Δεν είναι κατάλληλο για σφράγιση αρμών μόνιμα εμβαπτισμένων στο νερό (π.χ δεξαμενές).
Κανονική τιμή 1,50 € Τιμή 1,38 €
  • -8%

-8%

ΔΙΑΦΑΝΗ ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ -ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ EVERBUILD Forever Clear

Η σιλικόνη FOREVER CLEAR περιέχει τη δραστική ουσία STERITOUCH, η οποία αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων, μυκήτων και μούχλας που συνήθως εμφανίζονται σε περιοχές με αυξημένη υγρασία. Μέσω της ενσωμάτωσης της δραστικής ουσίας STERITOUCH κατά την παραγωγική του διαδικασία, η σιλικόνη FOREVER CLEAR εγγυάται ότι θα σταματήσει την ανάπτυξη μούχλας, μυκήτων και βακτηρίων. Η σιλικόνη FOREVER CLEAR έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητο εργαστήριο το οποίο έχει πιστοποιήσει ότι δεν παρατηρείται ανάπτυξη μούχλας τουλάχιστον για 10 χρόνια σε προσομοιωμένο περιβάλλον τεχνητής γήρανσης. Η σιλικόνη FOREVER CLEAR μόνιμα στεγανή και εύκαμπτη, καθώς παράγεται από υψηλών προδιαγραφών πρωτογενή σιλικόνη.

Κανονική τιμή 10,47 € Τιμή 9,63 €
  • -8%

-8%

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ Sikaflex®-291i

Το Sikaflex®-291i είναι σφραγιστικό πολυουρεθάνης ενός συστατικού, που δεν κρεμάει, ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογές ναυτιλίας, που ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία. Το Sikaflex®-291i πληρεί επιπλέον τα κριτήρια αργής μετάδοσης πυρκαγιάς του Διεθνή Ναυτιλιακού Οργανισμού - International Maritime Organisation (ΙΜΟ).

Κανονική τιμή 21,75 € Τιμή 20,01 €
  • -8%

-8%

ΚΟΛΛΑ ΕΠΟΞΙΚΗ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ EVERBUILD Stick2 Rapid Epoxy TUBE ADHESIVE

Το Stick2 Rapid Epoxy adhesive-tube είναι ισχυρό, δύο συστατικών, διαφανές συγκολλητικό που σκληραίνει εντός μόλις 4 λεπτών. Είναι ιδανικό για συγκόλληση των περισσότερων υλικών. Αφού ωριμάσει μπορεί να τρυπηθεί, να τριφτεί και να βαφτεί. Κατάλληλο για βιομηχανική και οικιακή χρήση.

Κανονική τιμή 6,70 € Τιμή 6,16 €
Επιστροφή στην κορυφή