ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ

Ενεργά φίλτρα

  • -8%

-8%

ΣΙΛΙΚΟΝΗ AKΡΥΛΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ELASTOTET ACRYLIC

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αρμούς υλικών με πορώδη επιφάνεια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως ανάμεσα σε παράθυρα και περβάζια, κουφώματα (πόρτες & παράθυρα) και τοίχους, ρωγμές σε τοίχους, κ.λπ.. Είναι κατάλληλο για αρμούς χωρίς ιδιαίτερη διαστασιακή μεταβολή (έως 7%). Δεν είναι κατάλληλο για σφράγιση αρμών μόνιμα εμβαπτισμένων στο νερό (π.χ δεξαμενές).
Κανονική τιμή 1,55 € Τιμή 1,43 €
  • -8%

-8%

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ Sikaflex®-291i

Το Sikaflex®-291i είναι σφραγιστικό πολυουρεθάνης ενός συστατικού, που δεν κρεμάει, ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογές ναυτιλίας, που ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία. Το Sikaflex®-291i πληρεί επιπλέον τα κριτήρια αργής μετάδοσης πυρκαγιάς του Διεθνή Ναυτιλιακού Οργανισμού - International Maritime Organisation (ΙΜΟ).

Κανονική τιμή 21,75 € Τιμή 20,01 €
  • -8%

-8%

ΚΟΛΛΑ ΕΠΟΞΙΚΗ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ EVERBUILD Stick2 Rapid Epoxy TUBE ADHESIVE

Το Stick2 Rapid Epoxy adhesive-tube είναι ισχυρό, δύο συστατικών, διαφανές συγκολλητικό που σκληραίνει εντός μόλις 4 λεπτών. Είναι ιδανικό για συγκόλληση των περισσότερων υλικών. Αφού ωριμάσει μπορεί να τρυπηθεί, να τριφτεί και να βαφτεί. Κατάλληλο για βιομηχανική και οικιακή χρήση.

Κανονική τιμή 6,70 € Τιμή 6,16 €
  • -8%

-8%

ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ SIKACRYL UNIVERSAL PRO

Sikacryl® Universal Pro ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ Το Sikacryl® Universal Pro είναι 1-συστατικού, γενικής χρήσης ακρυλικό σφραγιστικό, κατάλληλο για πλήρωση ρωγμών και αρμών, τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους (στεγασμένη εφαρμογή). Αποτελεί πλαστο-ελαστικό, κοστολογικά αποδοτικό σφραγιστικό, ιδιαιτέρως κατάλληλο για μη-κινητικούς (στατικούς) αρμούς.

Κανονική τιμή 1,52 € Τιμή 1,40 €
  • -8%

-8%

ΣΠΡΕΙ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΒΑΦΗΣ ELASTOTET

Είναι ταχυστέγνωτο χρώμα σε μορφή σπρέι ακρυλικής βάσεως, κατάλληλο για εσωτερική και για εξωτερική χρήση. Στεγνώνει γρήγορα και δεν κρεμάει ακόμα και όταν εφαρμόζεται σε κάθετες επιφάνειες. Έχει εξαιρετική αντοχή στη UV ακτινοβολία και μεγάλη αντοχή στην τριβή. Παρουσιάζει μεγάλη καλυπτική ικανότητα. Δεν περιέχει προωθητικά που βλάπτουν το όζον

Κανονική τιμή 3,47 € Τιμή 3,19 €
  • -8%

-8%

ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΑΡΜΩΝ ΕLASTOTET SEALAC

Είναι κατάλληλο για αρμούς σε όλα τα δομικά υλικά σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως ανάμεσα σε παράθυρα και περβάζια, κουφώματα (πόρτες & παράθυρα) και τοίχους, ρωγμές σε τοίχους, κ.λπ.. Είναι κατάλληλο για αρμούς με διαστασιακή μεταβολή έως 12%. Δεν είναι κατάλληλο για σφράγιση αρμών μόνιμα εμβαπτισμένων στο νερό (π.χ δεξαμενές).

Κανονική τιμή 2,20 € Τιμή 2,02 €

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

  • 0,00 € - 328,00 €

Χρώμα

Χρώμα

Διάμετρος

Διάμετρος

Μήκος

Μήκος

Πλάτος

Πλάτος

Συσκευασία

Συσκευασία

Μέγεθος

Μέγεθος

Δόντι

Δόντι

Επιστροφή στην κορυφή