ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ -ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ

Ενεργά φίλτρα

  • Νέο

TIG Dynasty® 300 208-600 V, CPS

Η σειρά Dynasty 300 είναι ένας ισχυρός συνδυασμός ικανότητας και φορητότητας. Με βάρος μόνο 55 κιλά, μπορεί να συγκολλήσει υλικό πάχους έως και 3/8". Οι πηγές τροφοδοσίας AC/DC TIG/Stick διαθέτουν ενεργειακά αποδοτικό σχεδιασμό μετατροπέα και τεχνολογία Auto-Line™.

Τιμή 8.432,00 €

NEXUS PLASMA CUT 40A HF

Το PLASMA CUT-40 HF είναι ένα μηχάνημα κοπής Plasma με βάση inverter που τροφοδοτείται από τυπική οικιακή τάση (230V/50Hz ή 110V/60Hz) και είναι έτοιμο να κόψει απευθείας με την χρήση απλού συμιεστή αέρος .Αξιόπιστη και στιβαρή κατασκευή με αντοχή στον χρόνο. Ο συμπαγής σχεδιασμός και το ελαφρύ τροφοδοτικό inverter καθιστούν αυτόν τον κόφτη πλάσματος το πιο βολικό, και ισως το πιο φορητό σύστημα κοπής που διατίθεται στην αγορα .

Τιμή 310,00 €

NEXUS ECO ARC 140 MMA /LIFT TIG SMALL DISTANCE

Η μηχανή συγκόλλησης NEXUS ECO ARC 140 MMA είναι μια φορητή μηχανή συγκόλλησης με μετατροπέα μισής γέφυρας IGBT. Σε σύγκριση με τη δομή Full-bridge, μπορεί να κάνει την συγκόλληση πανίσχυρη με μικρότερη διάσταση και μικρότερο βάρος για απόλυτη φορητότα, ενώ παράλληλα μειώνει το κόστος των εξαρτημάτων. Ωστόσο, η ποιότητα εξακολουθεί να είναι αξιόπιστη για καθημερινές εργασίες.

Τιμή 115,00 €

MIG SYNERGY MILLER MPI220P ΠΑΛΜΙΚΗ

Όταν η φορητότητα είναι πρωταρχικής σημασίας, επειδή η δουλειά δεν θα σας έρθει, αυτή η ευέλικτη μηχανή συγκόλλησης προσφέρει και τις τρεις διαδικασίες συγκόλλησης με το πάτημα ενός διακόπτη σε μια μικρή ελαφριά συσκευασία.

Το μηχάνημα διαθέτει μεγάλη ψηφιακή οθόνη και εύχρηστο Πίνακα Ελέγχου.

Η θερμική προστασία υπερφόρτωσης κλείνει τη μονάδα και ενεργοποιείται το φως θερμοκρασίας σε περίπτωση μπλοκαρίσματος της ροής αέρα ή υπέρβασης του κύκλου λειτουργίας. Επαναφέρεται αυτόματα όταν διορθωθεί το σφάλμα και κρυώσει η μονάδα.

Τιμή 2.800,00 €

NEXUS PLASMA CUT 60A ARC PILOT

Το PLASMA CUT-60 ARC PILOT είναι ένα μηχάνημα κοπής Plasma με βάση inverter που τροφοδοτείται από τυπική οικιακή τάση (230V/50Hz ή 110V/60Hz) και είναι έτοιμο να κόψει απευθείας με την χρήση απλού συμιεστή αέρος .Αξιόπιστη και στιβαρή κατασκευή με αντοχή στον χρόνο. Ο συμπαγής σχεδιασμός και το ελαφρύ τροφοδοτικό inverter καθιστούν αυτόν τον κόφτη πλάσματος το πιο βολικό, και ισως το πιο φορητό σύστημα κοπής που διατίθεται στην αγορα .

Τιμή 620,00 €
  • -8%

-8%

NEA HELIX POWER S-MINI 150FI LIFT TIG

Ηλεκτροσυγκολληση IGBT Inverter Super Mini 150 FI 60% 2,3KG Μεγάλη δύναμη σε μικρό όγκο και βάρος. Ιδανικές για ερασιτεχνική χρήση στο σπίτι και την οικοδομή αλλά και για επαγγελματίες με μέσο όγκο εργασιών. Εχουν υψηλό κύκλο λειτουργίας, 60%, για ξεκούραστη χρήση και μακροζωία. Διαθέτουν σταθεροποιητή τάσης για λειτουργία με γεννήτριες. Παραδίδονται σε χαρτόκουτο και συνοδεύονται από σετ τσιμπίδας και σώματος.

Κανονική τιμή 89,00 € Τιμή 81,88 €

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

  • 0,00 € - 5.001,00 €

Χρώμα

Χρώμα

Διάμετρος

Διάμετρος

Μήκος

Μήκος

Συσκευασία

Συσκευασία

Μέγεθος

Μέγεθος

Διόρθωση

Διόρθωση

Επιστροφή στην κορυφή