Γεια σας και καλωσορίσατε στη σελίδα αποστολής και παράδοσης! Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με έναν υπέροχο μικρό κύκλο ζωής του ταξιδιού της παραγγελίας σας από τη στιγμή που κάνετε την παραγγελία σας έως τους νέους θησαυρούς σας που φτάνουν στο κατώφλι σας. Αρχικά επιλέγετε το προϊόν που σας αρέσει. Στη συνέχεια, βάζετε στο καλάθι αγορών σας και περνάτε τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς με λίγα κλικ. Το κατάστημά μας προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής και παράδοσης, ώστε να έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ποια είναι η πιο βολική για εσάς.
 • ΠΑΡΑΛΛΑΒΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

  Εάν επιλέξετε μέθοδο μετρητών και μεταφοράς, σημειώστε ότι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε μετρητά για τα αγαθά που αγοράζετε και να τα μεταφέρετε μόνοι σας. Σε αυτήν την περίπτωση δεν προσφέρουμε πιστωτικούς λογαριασμούς και υπηρεσία παράδοσης. Αυτή είναι μια κοινή πολιτική για τον τρόπο παράδοσης μετρητών και μεταφοράς. Δεν σας βολεύει πολύ; Διαβάστε παρακάτω και μάθετε ποιους άλλους τρόπους παράδοσης παρέχουμε. Βεβαιωθείτε ότι έχουμε προβλέψει διαφορετικές καταστάσεις και προσφέρουμε άλλες μεθόδους παράδοσης που μπορεί να σας ταιριάζουν καλύτερα.

 • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ Ή COURIER

  Το σημείο δέματος είναι ένας εύκολος και βολικός τρόπος για να λαμβάνετε αντικείμενα στην πόλη σας. Αγοράστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και, στη συνέχεια, επιλέξτε το σημείο δέματος ως τύπο παράδοσης και επιλέξτε την προτιμώμενη τοποθεσία παραλαβής. Το αντικείμενο θα βρίσκεται στο σημείο δέματος που επιλέξατε την επόμενη μέρα μετά τις 4 μ.μ. ή λίγο αργότερα σε ορισμένες περιοχές. Τα σημεία δέματος είναι διαθέσιμα σε κεντρικές τοποθεσίες και κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, επίσης τα Σαββατοκύριακα. Περισσότεροι από τους μισούς πελάτες παραλαμβάνουν το δέμα τους ήδη την ημέρα παράδοσης του.

 • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ

  Τι συμβαίνει όταν επιλέγετε την επιλογή αποστολή στην πόρτα; Το κατάστημά μας αναλαμβάνει την ευθύνη για όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τη μεταφορά αγαθών από το εργοστάσιο παραγωγής στην πόρτα του αγοραστή/παραλήπτη. Είναι ευθύνη μας να ασφαλίσουμε τα αγαθά και να απορροφήσουμε κάθε κόστος και κινδύνους, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής δασμών και τελών. Με άλλα λόγια, το κόστος πώλησης αγαθών περιλαμβάνει όλα τα έξοδα συμπεριλαμβανομένων των φόρων για να φτάσετε τα αγαθά στο σκαλοπάτι των χώρων σας.

 • ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

  Η διεθνής παράδοση ρυθμίζεται από την EXW, Incoterms 2010. Οποιεσδήποτε ημερομηνίες που παρατίθενται για την παράδοση των αγαθών είναι μόνο κατά προσέγγιση και το κατάστημα δεν θεωρείται ότι καθυστερεί στην παράδοση των αγαθών, εκτός εάν η πραγματική παράδοση των αγαθών πραγματοποιηθεί αργότερα από τέσσερις εβδομάδες από την αναφερόμενη κατά προσέγγιση ημερομηνία παράδοσης και έχοντας λάβει τη γραπτή ειδοποίηση του Αγοραστή. Ο αγοραστής συμμορφώνεται με όλους τους νόμους που διέπουν την εισαγωγή των εμπορευμάτων στη χώρα προορισμού.

Επιστροφή στην κορυφή