Ενεργά φίλτρα

  • Νέο

MIG MMA AL HELVI PUMA 256 PULSE MADE IN ITALY

Μετατροπέας συγκόλλησης ελεγχόμενος από μικροεπεξεργαστή κατάλληλος για συγκολλήσεις MIG/MAG, TIG και STICK με DC, που εγγυάται εξαιρετική σταθερότητα του τόξου συγκόλλησης και χωρίς πιτσίλισμα συγκόλλησης. Στη λειτουργία MIG επιτρέπει είτε χειροκίνητη είτε πλήρως συνεργική συγκόλληση. Ρύθμιση του κινητήρα με κλίση προς τα πάνω, αυτόματος έλεγχος τροφοδοσίας καλωδίων μαλακής εκκίνησης του τόξου. Η απλότητα και η ευελιξία του το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε φανοποιεία, συνεργεία και για όλες τις εργασίες συντήρησης. Όλες οι λειτουργίες μπορούν εύκολα να επιλεγούν στον μπροστινό πίνακα. Οι ψηφιακές οθόνες δείχνουν την τάση και το ρεύμα συγκόλλησης και όλες τις επιλεγμένες παραμέτρους. Αυτό το μοντέλο είναι η έκδοση με τροχό και είναι προσαρμοσμένο για να δέχεται καρούλια με διάμετρο 300mm και 200mm.

Τιμή 2.046,00 €
  • Νέο

MIG PULSE AL HELVI PUMA 278 MADE IN ITALY

Μετατροπέας συγκόλλησης ελεγχόμενος από μικροεπεξεργαστή κατάλληλος για MIG/MAG ελεγχόμενου DC που εγγυάται εξαιρετική σταθερότητα του τόξου συγκόλλησης και χωρίς πιτσίλισμα συγκόλλησης. Στη λειτουργία MIG επιτρέπει είτε χειροκίνητη είτε πλήρως συνεργική συγκόλληση. Ρύθμιση του κινητήρα με κλίση προς τα πάνω, αυτόματος έλεγχος τροφοδοσίας καλωδίων μαλακής εκκίνησης του τόξου. Η απλότητα και η ευελιξία του το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε φανοποιεία, συνεργεία και για όλες τις εργασίες συντήρησης. Όλες οι λειτουργίες μπορούν εύκολα να επιλεγούν στον μπροστινό πίνακα. Οι ψηφιακές οθόνες δείχνουν την τάση και το ρεύμα συγκόλλησης και όλες τις επιλεγμένες παραμέτρους. Αυτό το μοντέλο είναι η έκδοση με τροχό και είναι προσαρμοσμένο για να δέχεται καρούλια με διάμετρο 300mm και 200mm.

Τιμή 2.070,00 €
  • Νέο

MIG PULSE AL HELVI PUMA 298 MADE IN ITALY

Μετατροπέας συγκόλλησης ελεγχόμενος από μικροεπεξεργαστή κατάλληλος για συγκολλήσεις MIG/MAG, TIG και STICK με DC, που εγγυάται εξαιρετική σταθερότητα του τόξου συγκόλλησης και χωρίς πιτσίλισμα συγκόλλησης. Στη λειτουργία MIG επιτρέπει είτε χειροκίνητη είτε πλήρως συνεργική συγκόλληση. Ρύθμιση του κινητήρα με κλίση προς τα πάνω, αυτόματος έλεγχος τροφοδοσίας καλωδίων μαλακής εκκίνησης του τόξου. Η απλότητα και η ευελιξία του το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε φανοποιεία, συνεργεία και για όλες τις εργασίες συντήρησης. Όλες οι λειτουργίες μπορούν εύκολα να επιλεγούν στον μπροστινό πίνακα. Οι ψηφιακές οθόνες δείχνουν την τάση και το ρεύμα συγκόλλησης και όλες τις επιλεγμένες παραμέτρους. Αυτό το μοντέλο είναι η έκδοση με τροχό και είναι προσαρμοσμένο για να δέχεται καρούλια με διάμετρο 300mm και 200mm.

Τιμή 2.445,00 €

HELVI ITALY ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ MIG TP 202

HELVI ITALY ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ MIG TP 202

Περιλαμβάνει: 

Μηχανή συγκόλλησης 

Τσιμπίδες σύρματος 15/3m

Μανόμετρα αερίου 2τμχ

Τσιμπίδα γείωσης 3m

Κουλούρα σύρμα αλουμινίου 1,0mm/ 2 kg

Κουλούρα σύρμα χαλκού 0,8mm/ 2 kg

Τιμή 0,00 €
Επιστροφή στην κορυφή