Ενεργά φίλτρα

Ηλεκτρικό Πιστόλι Βαφής πολλαπλών χρήσεων 550W DEKO DKSG55K1

Το πιστόλι βαφής DEKO DKSG55K1 έχει σχεδιαστεί ειδικά για έργα DIY σε όλο το σπίτι, όπως ψεκασμό χρωμάτων για τραπέζια και καρέκλες, χρωματισμό περιφράξεων, εσωτερικούς τοίχους και χρωματισμό χειροτεχνίας. Είναι επίσης κατάλληλο για άλλες βαφές γαλακτώματος ψεκασμού και βαφή πιτσιλίσματος.

Τιμή 59,90 €

Ηλεκτρικό Επαγγελματικό Πιστόλι Βαφής 600W DEKO DKSG60K1

Το πιστόλι βαφής DEKO DKSG60K1 έχει σχεδιαστεί ειδικά για έργα DIY σε όλο το σπίτι, όπως ψεκασμό χρωμάτων για τραπέζια και καρέκλες, χρωματισμό περιφράξεων, εσωτερικούς τοίχους και χρωματισμό χειροτεχνίας. Είναι επίσης κατάλληλο για άλλες βαφές γαλακτώματος ψεκασμού και βαφή πιτσιλίσματος.

Τιμή 69,00 €

Επαγγελματική Πλάνη 710W DEKO DKEP710

Τα μηχανήματα πλάνης DEKO Power είναι εργαλεία που εξοικονομούν χρόνο και έχουν βρει τη θέση τους με εργασίες όπως εξομάλυνση άκρων και ισοπέδωση πλαισίωσης ξύλου και χειρολισθήρων και στύλους οδηγού. Με τις κατάλληλες δεξιότητες και αξεσουάρ, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτη την ηλεκτρική πλάνη για ευαίσθητες εργασίες, όπως λοξότμηση των άκρων της πόρτας, επένδυση ντουλαπιών και πάγκων, καθώς και διαμόρφωση και κωνική επένδυση ξύλου.

Τιμή 69,90 €

ΑΛΦΑΔΙ ΣΤΑΥΡΩΤΟ Laser 360° DEKO DKLL12PB2

Το επίπεδο λέιζερ DEKO 3D DKLL12PB2 είναι ένας εξοπλισμός επιπέδου ποιότητας που προβάλλει 12 γραμμές για καλύτερη τοποθέτηση. Διαθέτει αυτοεπιπεδούμενο σύστημα με ακουστικό συναγερμό που εγγυάται ακριβή και ακριβή ισοπέδωση. Με τις σαφείς κάθετες και οριζόντιες γραμμές λέιζερ, είναι μια απαραίτητη συσκευή για τη συντήρηση του σπιτιού. Είναι ιδανικό για ποικίλες χρήσεις, όπως δάπεδο, διάταξη πλακιδίων, επένδυση, επένδυση ταπετσαρίας, στένσιλ, στρώσιμο με ρολό, ξυλουργική φινιρίσματος, διάταξη κουφωμάτων τοίχου και τοποθέτηση διαχωριστικών. Με λέιζερ πράσινης γραμμής 3x360, το επίπεδο λέιζερ DEKO DKLL12PB2 είναι κατάλληλο τόσο για έργα εσωτερικού όσο και για εξωτερικούς χώρους.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΠΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

Τιμή 157,00 €

Ηλεκτρική Πλάνη 900W DEKO DKEP900

Τα μηχανήματα πλάνης DEKO Power είναι εργαλεία που εξοικονομούν χρόνο και έχουν βρει τη θέση τους με εργασίες όπως εξομάλυνση άκρων και ισοπέδωση πλαισίωσης ξύλου και χειρολισθήρων και στύλους οδηγού. Με τις κατάλληλες δεξιότητες και αξεσουάρ, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτη την ηλεκτρική πλάνη για ευαίσθητες εργασίες, όπως λοξότμηση των άκρων της πόρτας, επένδυση ντουλαπιών και πάγκων, καθώς και διαμόρφωση και κωνική επένδυση ξύλου.

Τιμή 79,90 €

Ηλεκτρικός Αλοιφαδόρος 1200W DEKO DKPO18G120

O αλοιφαδόρος της DEKO είναι ένα γυαλιστικό μηχάνημα υψηλής απόδοσης και εύκολο στη χρήση. Διαθέτει επιλογέα ελέγχου 6 ταχυτήτων που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την ταχύτητα του στιλβωτή σύμφωνα με διαφορετικές εφαρμογές. Είναι τέλειο για γυάλισμα και αφαίρεση στροβιλισμών, γρατσουνιών και ελαττωμάτων από όλα τα βαμμένα οχήματα, αναδεικνύοντας ξανά τη λάμψη του αυτοκινήτου σας.

Τιμή 93,90 €

Ηλεκτρική Σέγα 500W DEKO DKJS55Z4

Εξοπλισμένο με κινητήρα μεταβλητής ταχύτητας που αποδίδει έως και 3.000 rpm, η ηλεκτρική σέγα 500 W παρέχει εξαιρετική ισχύ κοπής χωρίς να θυσιάζει την ακρίβεια. Η ανακλινόμενη βάση της σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε λοξότμητες τομές.

Τιμή 38,50 €
  • Εξαντλήθηκε

ΛΕΙΖΕΡ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ 12 ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝ & ΚΑΘΕΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Auto Self-leveling DEKO LL12-GTD-S1 3D

Με λειτουργίες 3 γραμμών κάθετης, οριζόντιας και σταυρού, το LL12-GTD 12 γραμμών Green Laser Level με αξεσουάρ είναι ειδικά σχεδιασμένο για έργα ανακαίνισης και κατασκευής σπιτιών. Είναι ιδανικό για ποικίλες χρήσεις, όπως δάπεδο, διάταξη πλακιδίων, επένδυση, επένδυση ταπετσαρίας, στένσιλ, στρώσιμο με ρολό, ξυλουργική φινιρίσματος, διάταξη κουφωμάτων τοίχου και τοποθέτηση διαχωριστικών. Διαθέτοντας λέιζερ πράσινης γραμμής 3x360 12 γραμμών, αυτό το επίπεδο λέιζερ DEKO είναι κατάλληλο τόσο για έργα εσωτερικού όσο και για εξωτερικούς χώρους.

Τιμή 199,00 €
  • Εξαντλήθηκε

Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο Μπαταρίας BRUSHLESS 20V DEKO DKBL20ID03-S0(Χωρίς Μπαταρία και Φορτιστή).

To DEKO DKBL20ID03 είναι ένα επαναφορτιζόμενο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας στα χέρια του,

η γρήγορη φόρτιση, η μεγάλη ροπή και η  δυνατή κρούση του είναι αυτά που το καθιστούν ψηλά στην κατηγορία.

Τιμή 99,90 €

Ηλεκτρική Σέγα 750W DEKO DKJS80Z6

Εξοπλισμένο με κινητήρα μεταβλητής ταχύτητας που αποδίδει έως και 3.000 σ.α.λ. και συρμάτινο οδηγό που παρέχει καθαρή οπτική γωνία, η ηλεκτρική σέγα 750 W παρέχει εξαιρετική ισχύ κοπής χωρίς να θυσιάζει την ακρίβεια. Η ανακλινόμενη βάση βάσης σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε λοξότμητες τομές και το σύστημα ταχείας σύσφιξης επιτρέπει γρήγορες αλλαγές λεπίδων χωρίς εργαλεία.

Τιμή 57,00 €

Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο Μπαταρίας BRUSHLESS 20V 4.0Ah DEKO DKBL20ID02-S0(Χωρίς Μπαταρία και Φορτιστή)

To DEKO DKBL20ID02 είναι ενα επαναφορτιζόμενο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας στα χέρια του, η γρήγορη φόρτιση, η μεγάλη ροπη και η  δυνατή κρούση του ειναι αυτα που το καθιστούν ψηλά στην κατηγορία.

Τιμή 91,00 €

Επαγγελματική Σεγα Ηλεκτρική DEKO DKJS80G100

Εξοπλισμένο με κινητήρα μεταβλητής ταχύτητας που αποδίδει έως και 3.000 σ.α.λ. και συρμάτινο οδηγό που παρέχει καθαρή οπτική γωνία, η ηλεκτρική σέγα 800 W παρέχει εξαιρετική ισχύ κοπής χωρίς να θυσιάζει την ακρίβεια. Η ανακλινόμενη βάση βάσης σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε λοξότμητες τομές και το σύστημα ταχείας σύσφιξης επιτρέπει γρήγορες αλλαγές λεπίδων χωρίς εργαλεία.

Τιμή 66,90 €
Επιστροφή στην κορυφή