• -5%

-5%

Στόκος Έτοιμος Γενικής Χρήσης EVERBUILD all Purpose Filler

To all Purpose Filler είναι εύκολος στη χρήση, προ-αναμεμειγμένος στόκος, κατάλληλος τόσο για εσωτερική, όσο και για εξωτερική εφαρμογή. Στεγνώνει δίνοντας μία λεία, αλλά ανθεκτική σε ρηγματώσεις επιφάνεια που μπορεί να βαφτεί επιφανειακά ή με εμποτισμό ή να δεχθεί ταπετσαρία. είναι σχεδιασμένος για επισκευές σε σοβά, γυψοσανίδες, τούβλο, επιχρίσματα, ξύλο, πέτρα και στα περισσότερα κοινά κατασκευαστικά υλικά.
Κανονική τιμή 3,54 € Τιμή 3,36 €
 • -5%

-5%

ΚΟΛΛΑ ΕΠΟΞΙΚΗ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ EVERBUILD Stick2 Rapid Epoxy TUBE ADHESIVE

Το Stick2 Rapid Epoxy adhesive-tube είναι ισχυρό, δύο συστατικών, διαφανές συγκολλητικό που σκληραίνει εντός μόλις 4 λεπτών. Είναι ιδανικό για συγκόλληση των περισσότερων υλικών. Αφού ωριμάσει μπορεί να τρυπηθεί, να τριφτεί και να βαφτεί. Κατάλληλο για βιομηχανική και οικιακή χρήση.

Κανονική τιμή 4,70 € Τιμή 4,47 €
 • -5%

-5%

ΚΟΛΛΑ ΕΠΟΞΙΚΗ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ EVERBUILD RAPID EPOXY SYRINGE

To Stick2 Rapid Epoxy adhesive -Syringe είναι ισχυρό, δύο συστατικών, διαφανές συγκολλητικό που σκληραίνει εντός μόλις 4 λεπτών. Προσφύεται στα περισσότερα υλικά και αφού ωριμάσει μπορεί να τρυπηθεί, να τριφτεί και να βαφτεί. Κατάλληλο για βιομηχανική και οικιακή χρήση.
Κανονική τιμή 8,15 € Τιμή 7,74 €
 • -5%

-5%

ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ -ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕVERBUILD Wonder Wipes Μulti-Use

Τα μαντηλάκια WoNDER WiPES μulti-use είναι σχεδιασμένα ειδικά για τους εργαζόμενους στον οικοδομικό και κατασκευαστικό τομέα και προσφέρουν τη δυνατότητα απομάκρυνσης νωπών και μερικώς ώριμων βαφών, σφραγιστικών, συγκολλητικών, ασφαλτικών, πολυουρεθάνης, διογκούμενων αφρών, πολυεστέρα και εποξειδικών από χέρια, εξοπλισμό και επιφάνειες. Eξοντώνουν τα βακτήρια της MRSA, σαλμονέλα, λιστέρια και E-Coli. επίσης απομακρύνουν με ευκολία λάδια, γράσο, πετρέλαιο και μελάνι ενώ το ισχυρό καθαριστικό τους είναι ταυτόχρονα φιλικό για τα χέρια.
Κανονική τιμή 8,40 € Τιμή 7,98 €
 • -5%

-5%

ΚΟΛΛΑ -ΒΕΝΖΙΝΟΚΟΛΛΑ ΙΣΧΥΡΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ EVERBUILD CONTACT ADHESIVE

Το Stick2 Contact Adhesive είναι εξαιρετικής απόδοσης συγκολλητικό ταχείας ωρίμανσης, κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση, για υποστρώματα όπως laminate, ξύλο, σκληρό PVC, ABS, δέρμα, φελλό και μέταλλα. Άμεση συγκόλληση σε 1 λεπτό.

Κανονική τιμή 4,20 € Τιμή 3,99 €
 • -5%

-5%

ΚΟΛΛΑ ΔΙΑΦΑΝΗ (ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ) ΣΚΛΗΡΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ EVERBUILD HARD PLASTIC

To Stick2 Hard Plastic adhesive είναι ισχυρό, διάφανο συγκολλητικό με γρήγορο στέγνωμα, κατάλληλο για συγκόλληση των περισσοτέρων τύπων πλαστικών, όπως σκληρό PVC, ακρυλικά, πολυκαρβονικά και ABS. Ιδανικό για σωληνώσεις που δεν βρίσκονται υπό πίεση, εξαρτήματα αυτοκινήτων και για πολλές οικιακές εφαρμογές.
Κανονική τιμή 4,30 € Τιμή 4,09 €
 • -5%

-5%

ΚΟΛΛΑ ΣΤΙΓΜΗΣ 3gr EVERBUILD SUPERGLUE TUBE

To Stick2 all Purpose Superglue tube είναι κυανοακρυλική κόλλα κατάλληλη για ανοχές έως και 0,1mm. Συγκολλά μη πορώδεις επιφάνειες, όπως πλαστικά, μέταλλα, PVCu, καουτσούκ, κεραμικά και πολλά άλλα. Άμεση συγκόλληση σε 1 λεπτό.
Κανονική τιμή 2,50 € Τιμή 2,38 €
 • -5%

-5%

ΚΟΛΛΑ ΚΥΑΝΟΑΚΡΥΛΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗΣ GEL EVERBUILD SUPERGLUE GEL

Το Stick2 Superglue Gel μια κυανοκρυλική κόλλα στιγμής σε μορφή gel με πρόσφυση στα περισσότερα κοινά υποστρώματα. H υψηλού ιξώδους φόρμουλά του το καθιστά ιδανικό για κατακόρυφες εφαρμογές. Δεν τρέχει και λειτουργεί ως πληρωτικό σε μικρά κενά και πορώδη υποστρώματα
Κανονική τιμή 2,95 € Τιμή 2,80 €
 • -5%

-5%

ΒΕΝΖΙΝΟΚΟΛΛΑ ΣΠΡΕΙ EVERBUILD Spray adhesive

Το Spray adhesive είναι έτοιμο για χρήση, μαγνητικό συγκολλητικό δαπέδων βάσης διαλύτη. Σταθεροποιεί τις άκρες από τις μοκέτες, και χρησιμεύει ιδιαίτερα στην ενίσχυση των δύσκολων σημείων, όπως στις ακμές σκαλοπατιών, πλαστικών και ξύλινων σοβατεπιών. Προσφύεται στις περισσότερες κοινές επιφάνειες, συμπεριλαμβάνοντας ξύλο, μοκέτα, μέταλλο, πέτρα, σκυρόδεμα, PVCu και πολλές άλλες
Κανονική τιμή 6,80 € Τιμή 6,46 €
 • -5%

-5%

ΔΙΑΦΑΝΗ ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ -ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ EVERBUILD Forever Clear

Η σιλικόνη FOREVER CLEAR περιέχει τη δραστική ουσία STERITOUCH, η οποία αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων, μυκήτων και μούχλας που συνήθως εμφανίζονται σε περιοχές με αυξημένη υγρασία. Μέσω της ενσωμάτωσης της δραστικής ουσίας STERITOUCH κατά την παραγωγική του διαδικασία, η σιλικόνη FOREVER CLEAR εγγυάται ότι θα σταματήσει την ανάπτυξη μούχλας, μυκήτων και βακτηρίων. Η σιλικόνη FOREVER CLEAR έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητο εργαστήριο το οποίο έχει πιστοποιήσει ότι δεν παρατηρείται ανάπτυξη μούχλας τουλάχιστον για 10 χρόνια σε προσομοιωμένο περιβάλλον τεχνητής γήρανσης. Η σιλικόνη FOREVER CLEAR μόνιμα στεγανή και εύκαμπτη, καθώς παράγεται από υψηλών προδιαγραφών πρωτογενή σιλικόνη.

Κανονική τιμή 10,45 € Τιμή 9,93 €
 • -5%

-5%

ΛΑΔΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΞΥΛΟΥ EVERBUILD TEAK OIL

To teak oil είναι παραδοσιακού τύπου προϊόν επιφανειακής επεξεργασίας που χρησιμοποιείται για αποκατάσταση των φυσικών ελαίων και της φυσικής απόχρωσης του ξύλου από υποβάθμιση λόγω παλαιότητας ή καιρικών επιδράσεων. Κατάλληλο για εσωτερική ή εξωτερική χρήση σε ξύλα χωρίς επιστρώσεις.

Κανονική τιμή 6,65 € Τιμή 6,32 €
 • -5%

-5%

ΑΦΡΟΣΤΟΚΟΣ EVERBUILD ONE STRIKE FILLER

Το one Strike είναι ένας νέος, επαναστατικός στόκος που περιέχει στη σύνθεσή του ελαφριά πολυμερή, τα οποία γεμίζουν οπές και κενά ακόμη και μεγάλου βάθους. Κατάλληλος για χρήση σε σοβά, ξύλο, τούβλο, πέτρα και επιχρίσματα. Ιδανικός για εφαρμογές οροφής, δεν κρεμάει και δεν τρέχει. Το One Strike δίνει ένα λείο τελείωμα που απαιτεί ελάχιστο ή και καθόλου τρίψιμο και είναι έτοιμο για βαφή ή για να δεχθεί ταπετσαρία σε μόλις 30 λεπτά.

Κανονική τιμή 3,50 € Τιμή 3,33 €
 • -5%

-5%

ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΟΒΟΥΛΚΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ Silweld Tape EVERBUILD

Σε έκτακτη ανάγκη ή για επισκευή, η Silweld είναι μια πραγματικά απίστευτη ταινία σιλικόνης που παρέχει υδατοστεγή και αεροστεγή σφράγιση σε δευτερόλεπτα. Η Silweld έχει τόσες εφαρμογές, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μόνιμες ή προσωρινές επισκευές παντού!

Κανονική τιμή 12,05 € Τιμή 11,45 €
 • -5%

-5%

ΔΙΑΦΑΝΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ STIXALL EASI-SQUEEZE 80ML EVERBUILD -

To Stixall είναι ο απόλυτος συνδυασμός συγκολλητικού και σφραγιστικού. Βασισμένο σε υβριδική τεχνολογία πολυμερών, διαθέτει την ικανότητα να σφραγίζει και να συγκολλά σχεδόν τα πάντα σε οποιαδήποτε επιφάνεια και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμη και υπό βροχή ή μέσα στο νερό. ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ!!!!

Κανονική τιμή 5,85 € Τιμή 5,56 €
 • -5%

-5%

ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΟΥ EVERBUILD WOOD ADHESIVE 502

Το 502 Wood Adhesive είναι υψηλής ποιότητας συγκολλητικό ξύλου βάσεως ρητινών, για εργασίες συγκόλλησης ξυλείας όλων των τύπων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές. Διαθέτει ισχυρή δύναμη συγκόλλησης, είναι ανθεκτικό σε κρούσεις και συνήθως ισχυρότερο από το ίδιο το σώμα του ξύλου. Είναι ιδανικό για όλες τις γενικές εργασίες ξυλουργικής, για συναρμολόγηση ξυλείας και οικιακές εφαρμογές. Είναι ταχείας ωρίμανσης και πήζει εντός 10 λεπτών. Όταν σκληραίνει γίνεται διαφανές. Πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ 204 (D3) και BS EN 14256 για αντίσταση σε ερπυσμό.

Κανονική τιμή 2,99 € Τιμή 2,84 €
 • -5%

-5%

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΣΠΡΗ ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ EVERBUILD Forever White

Η σιλικόνη FOREVER WHITE περιέχει τη δραστική ουσία STERITOUCH, η οποία αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων, μυκήτων και μούχλας που συνήθως εμφανίζονται σε περιοχές με αυξημένη υγρασία. Μέσω της ενσωμάτωσης της δραστικής ουσίας STERITOUCH κατά την παραγωγική του διαδικασία, η σιλικόνη FOREVER WHITE εγγυάται ότι θα σταματήσει την ανάπτυξη μούχλας, μυκήτων και βακτηρίων. Η σιλικόνη FOREVER WHITE έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητο εργαστήριο το οποίο έχει πιστοποιήσει ότι δεν παρατηρείται ανάπτυξη μούχλας τουλάχιστον για 10 χρόνια σε προσομοιωμένο περιβάλλον τεχνητής γήρανσης. Η σιλικόνη FOREVER WHITE μόνιμα στεγανή και εύκαμπτη, καθώς παράγεται από υψηλών προδιαγραφών πρωτογενή σιλικόνη.

Κανονική τιμή 10,45 € Τιμή 9,93 €
 • -5%

-5%

ΒΑΦΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΞΥΛΟΥ EVERBUILD WOOD STAIN

Επαγγελματικής χρήσης βαφή εμποτισμού ξύλου, η οποία ενισχύει τς φυσικές ιδιότητες του ξύλου και προσφέρει μακροπρόθεσμη προστασία και ανθεκτικότητα στις καιρικές επιδράσεις. Παρέχει ανθεκτικό τελείωμα που δεν ρηγματώνει και δεν αποφλοιώνεται, με εξαιρετική αντίσταση στην ηλιακή ακτινοβολία έως και 5 χρόνια. Στεγνώνει μέσα σε 30 λεπτά από την εφαρμογή.

Κανονική τιμή 16,05 € Τιμή 15,25 €
 • -5%

-5%

ΞΥΛΟΣΤΟΚΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ EVERBUILD WOOD FILLER

To Wood Filler είναι πολλαπλών εφαρμογών στόκος ξύλων που γεμίζει οπές, ρωγμές, κενά και μικρές ατέλειες σε ξύλινες επιφάνειες. είναι εύκολος στο τρίψιμο και μπορεί να βαφτεί επιφανειακά και με εμποτισμό, καθώς και να βερνικωθεί. Δεν περιέχει διαλύτες.
Κανονική τιμή 3,80 € Τιμή 3,61 €
Επιστροφή στην κορυφή