• -5%

-5%

ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ SIKACRYL UNIVERSAL PRO

Sikacryl® Universal Pro ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ Το Sikacryl® Universal Pro είναι 1-συστατικού, γενικής χρήσης ακρυλικό σφραγιστικό, κατάλληλο για πλήρωση ρωγμών και αρμών, τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους (στεγασμένη εφαρμογή). Αποτελεί πλαστο-ελαστικό, κοστολογικά αποδοτικό σφραγιστικό, ιδιαιτέρως κατάλληλο για μη-κινητικούς (στατικούς) αρμούς.

Κανονική τιμή 1,49 € Τιμή 1,42 €
 • -5%

-5%

ΑΦΡΟΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΟΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ Sika Boom®-120

Το Sika Boom®-120 Low Expansion είναι ενός συστατικού, διογκούμενος αφρός πολυουρεθάνης ελεγχόμενης διόγκωσης που ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία.

ΕΝΑ ΔΟΧΕΙΟ 750ml ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΕΧΡΙ 45lt

Κανονική τιμή 6,40 € Τιμή 6,08 €
 • -5%

-5%

ΑΦΡΟΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΟΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ Sika Boom®-520

Ο Sika Boom®-520 Low Expansion είναι πολυουρεθανικός αφρός ελεγχομένης διόγκωσης για προσαρμογές και γεμίσματα. Εφαρμόζεται με κατάλληλο πιστόλι, είναι εύκολος στην εφαρμογή, έχει υψηλή απόδοση και είναι επανα-χρησιμοποιήσιμος.

Κανονική τιμή 5,60 € Τιμή 5,32 €
 • -5%

-5%

ΑΦΡΟΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ Sika Boom®-521 foamfix

Ο Sika Boom®-521 FoamFix είναι ενός συστατικού, ιδιαίτερα περιορισμένης διόγκωσης, ταχείας ωρίμανσης πολυουρεθανικός αφρός εφαρμοζόμενος με πιστόλι. Είναι ιδιαιτέρως κατάλληλος για συστήματα θερμομόνωσης – θερμοπρόσοψης.

Κανονική τιμή 7,75 € Τιμή 7,36 €
 • -5%

-5%

ΑΦΡΟΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΠΥΡΑΝΤΟΧΟΣ -ΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΟΣ Sika Boom®-420 firE

Το Sika Boom®-420 Fire είναι 1-συστατικού, πυράντοχος, διογκούμενος, πολυουρεθανικός αφρός. Πληροί τις απαιτήσεις πυραντίστασης έως και 180 λεπτά σύμφωνα με EN 1366-4. Προσφέρει τη δυνατότητα εφαρμογής είτε με πιστόλι, είτε με το ακροφύσιο που παρέχεται με τη συσκευασία.

Κανονική τιμή 18,45 € Τιμή 17,53 €
 • -5%

-5%

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ Sikaflex®-112 Crystal Clear

Το Sikaflex®-112 Crystal Clear είναι 1-συστατικού, πολλαπλών εφαρμογών, υπερδιάφανο συγκολλητικό και σφραγιστικό με καλό αρχικό "άρπαγμα" (αρχική δύναμη πρόσφυσης/συγκόλλησης).

Κανονική τιμή 11,70 € Τιμή 11,12 €
 • -5%

-5%

ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ Sikaflex®-118 Extreme Grab 290ml

ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΑΡΧΙΚΟ ΑΡΠΑΓΜΑ

Το Sikaflex®-118 Extreme Grab είναι 1-συστατικού συγκολλητικό, χωρίς φθαλικές ενώσεις, με ιδιαίτερα ισχυρό αρχικό άρπαγμα, εφαρμοζόμενο με πιστόλι, για τα περισσότερα κοινά υποστρώματα στην κατασκευή. Είναι κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές χρήσεις.

Κανονική τιμή 9,75 € Τιμή 9,26 €
 • -5%

-5%

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ Sikaflex®-291i

Το Sikaflex®-291i είναι σφραγιστικό πολυουρεθάνης ενός συστατικού, που δεν κρεμάει, ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογές ναυτιλίας, που ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία. Το Sikaflex®-291i πληρεί επιπλέον τα κριτήρια αργής μετάδοσης πυρκαγιάς του Διεθνή Ναυτιλιακού Οργανισμού - International Maritime Organisation (ΙΜΟ).

Κανονική τιμή 20,15 € Τιμή 19,14 €
 • -5%

-5%

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Sikaflex®-292i

Το Sikaflex®-292i είναι θιξοτροπικό πολυουρεθανικό συγκολλητικό 1-συστατικού που ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία. Διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες συγκόλλησης και καλές μηχανικές αντοχές. Το Sikaflex®-292i πληροί τις απαιτήσεις περιορισμένης διάδοσης φλόγας που έχει θέσει ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (IMO).

Κανονική τιμή 24,85 € Τιμή 23,61 €
 • -5%

-5%

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΩΝ (ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ) Sikaflex®-298

Το Sikaflex®-298 είναι ελαφρώς θιξοτροπικό, 1-συστατικού, πολυουρεθανικό συγκολλητικό που ωριμάζει με έκθεση στην ατμοσφαιρική υγρασία. Χρησιμοποιείται για διάστρωση ξύλινων δαπέδων Teak. Το Sikaflex®-298 πληροί τις απαιτήσεις του Διεθνούς Οργανισμού Ναυτιλίας (International Maritime Organization - IMO).

Κανονική τιμή 17,55 € Τιμή 16,67 €
 • -5%

-5%

ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ SIKASIL 400

Σφραγιστικό σιλικόνης υψηλών Θερμοκρασιών Για σφράγιση κατασκευαστικών στοιχείων και υλικών εκτεθειμένων στη θερμότητα, όπως: Υψηλής απόδοσης φλάντζες Πόρτες φούρνων βιομηχανικής και οικιακής χρήσης Μεταλλικές καμινάδες Συστήματα καλωδιώσεων Θερμαντικές συσκευές

Κανονική τιμή 8,15 € Τιμή 7,74 €
 • -5%

-5%

ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ SiKa Masking tape 60C

επαγγελματική ταινία μασκαρίσματος γενικής χρήσης με δυνατό άρπαγμα και αντοχή σε θερμοκρασία 60C για 30 λεπτά. Ιδανική για ελαιοχρωματισμούς με βαφές νερού & διαλύτη. Αποτελείται από κορεσμένο ημι-κρεπ χαρτί επικαλυμμένο με συγκολλητικό τύπου SNR και συνεργάζεται άριστα με τα οικοδομικά σφραγιστικά της Sika καθώς η κόλλα της ταινίας δεν επηρεάζει τον πολυμερισμό τους.

Κανονική τιμή 0,69 € Τιμή 0,66 €
 • -5%

-5%

ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ Sika Washi Tape

επαγγελματικής χρήσης ταινία μασκαρίσματος, βάσης ακρυλικού συγκολλητικού με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Χάρις στο λεπτό, ανάγλυφο χαρτί washi (ρυζόχαρτο), αποτελεί την ιδανική επιλογή για λεπτές και ακριβείς γραμμές σε εφαρμογές ναυτιλίας, αυτοκινητοβιομηχανίας και για επαγγελματικές εφαρμογές στην κατασκευή. Το ιδιαίτερα μικρό πάχος του χαρτιού της επιτρέπει την απομάκρυνσή της ενόσω η βαφή είναι νωπή – ακόμη και 30 λεπτά μετά (ανάλογα με το πάχος βαφής).
Κανονική τιμή 3,65 € Τιμή 3,46 €
 • -5%

-5%

ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ,ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΕ UV ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ SiKa Blue Masking tape UV

ειδικά σχεδιασμένη ταινία, ναυτιλιακών εφαρμογών, για εξωτερική χρήση. Κατάλληλη για μόνιμη εφαρμογή 15 ημερών σε εξωτερικό περιβάλλον, εκτεθειμένη σε υπεριώδη ακτινοβολία. Το ειδικό ανθεκτικό, σε νερό, χαρτί της σε συνδυασμό με το συγκολλητικό της επιτρέπει την εύκολη, χωρίς υπολείμματα, στεγνή απομάκρυνσή της, μετά την εφαρμογή. Ιδιαιτέρως κατάλληλη για όλες τις εφαρμογές σφράγισης με σφραγιστικά του κατασκευαστικού, βιομηχανικού και ναυτιλιακού τομέα της Sika®.

Κανονική τιμή 4,40 € Τιμή 4,18 €
 • -5%

-5%

ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Sikacryl®-200

Το Sikacryl®-200 είναι 1-συστατικού, υδατικής βάσης, ακρυλικό σφραγιστικό για αρμούς χαμηλής κινητικότητας και πλήρωση ρωγμών. Μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς αστάρι, διαθέτει καλή πρόσφυση σε διάφορα κατασκευαστικά υλικά, είναι ανθεκτικό σε βροχή και βαφόμενο. Διαθέτει κινητικότητα ±12,5 % και είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Κανονική τιμή 3,40 € Τιμή 3,23 €
 • -5%

-5%

ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ SikaFill®

Το SikaFill® είναι ενός συστατικού, έγχρωμη, υδατοδιαλυτή, ελαστική στεγανοποιητική επίστρωση σε μορφή γαλακτώματος, με κρεμώδη υφή, βάσεως συμπολυμερών στυρενίου – ακρυλικών ρητινών. Το προϊόν μετά την ωρίμανσή του σχηματίζει εύκαμπτη, ανθεκτική μεμβράνη στεγανοποίησης, αντοχής μεγάλης διάρκειας.

Κανονική τιμή 11,55 € Τιμή 10,97 €
 • -5%

-5%

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΡΟΣΜΙΚΤΟ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ SikaCem® ExtraBond-100

Το SikaCem® ExtraBond-100 είναι ένα συμπυκνωμένο, γαλακτώδες υγρό, πλούσιας υφής, κατάλληλο για χρήση σε μείγματα επισκευαστικών και στεγανοποιητικών τσιμεντοκονιαμάτων, σοβάδων ή κονιαμάτων δαπέδου.

Κανονική τιμή 5,56 € Τιμή 5,28 €
 • -5%

-5%

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ Sikaflex®-111 Stick & Seal

Το Sikaflex®-111 Stick & Seal είναι 1- συστατικού, πολλαπλών χρήσεων, συγκολλητικό και σφραγιστικό με ιδιαίτερα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε πλειάδα επιφανειών στην κατασκευή. Προσφύεται και συγκολλά τα περισσότερα κατασκευαστικά υλικά και είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Κανονική τιμή 8,50 € Τιμή 8,08 €
 • -5%

-5%

ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗ ΡΩΓΜΩΝ & ΑΡΜΩΝ Sikaflex® Universal

Sikaflex® Universal ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙΣ Το Sikaflex® Universal είναι 1-συστατικού ελαστικό σφραγιστικό που ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία.

Κανονική τιμή 6,84 € Τιμή 6,50 €
 • -5%

-5%

Σφραγιστικό για προσόψεις σκυροδέματος και τοιχοποιίεςSikaflEx® ConStruCtion⁺

Σφραγιστικό για προσόψεις σκυροδέματος και τοιχοποιίες Για κατασκευαστικούς αρμούς και αρμούς σύνδεσης σε προσόψεις σκυροδέματος
Κανονική τιμή 7,06 € Τιμή 6,70 €
 • -5%

-5%

Σφραγιστικό για προσόψεις σκυροδέματος και τοιχοποιίες SikaflEx® ConStruCtion⁺

Σφραγιστικό για προσόψεις σκυροδέματος και τοιχοποιίες Για κατασκευαστικούς αρμούς και αρμούς σύνδεσης σε προσόψεις σκυροδέματος
Κανονική τιμή 8,66 € Τιμή 8,22 €
Επιστροφή στην κορυφή