ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ MIG

Ενεργά φίλτρα

MIG SYNERGY MILLER MPI220P ΠΑΛΜΙΚΗ

Όταν η φορητότητα είναι πρωταρχικής σημασίας, επειδή η δουλειά δεν θα σας έρθει, αυτή η ευέλικτη μηχανή συγκόλλησης προσφέρει και τις τρεις διαδικασίες συγκόλλησης με το πάτημα ενός διακόπτη σε μια μικρή ελαφριά συσκευασία.

Το μηχάνημα διαθέτει μεγάλη ψηφιακή οθόνη και εύχρηστο Πίνακα Ελέγχου.

Η θερμική προστασία υπερφόρτωσης κλείνει τη μονάδα και ενεργοποιείται το φως θερμοκρασίας σε περίπτωση μπλοκαρίσματος της ροής αέρα ή υπέρβασης του κύκλου λειτουργίας. Επαναφέρεται αυτόματα όταν διορθωθεί το σφάλμα και κρυώσει η μονάδα.

Τιμή 2.800,00 €

NEXUS AL MIG 230A 4ROLLS DUAL PULSE

ΜΟΝΟΣ & ΔΙΠΛΟΣ ΠΑΛΜΟΣ
Η παλμική συγκόλληση μειώνει τη θερμότητα και ελαχιστοποιεί το πιτσίλισμα, χωρίς να διακυβεύεται η διείσδυση, επομένως είναι ιδανική για λεπτά και μαλακά υλικά όπως το αλουμίνιο, με δυνατότητα αποθήκευσης προγραμμάτων εργασίας
  Μειωμένη εισροή θερμότητας, ώστε να μπορείτε να συγκολλήσετε καλύτερα από την απλη MIG, ιδανικό για αλουμίνιο.
Συγκόλληση γρηγορότερα από μια συγκόλληση TIG, αλλά με την ίδια αισθητική εμφάνιση του TIG.
Συγκόλληση χωρίς πιτσίλισμα, μειώνοντας τον χρόνο καθαρισμού .
Μεγάλη διείσδυση ακόμα και με χαμηλότερη θερμοκρασία.
 ΠΕΔΙΟ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Μπορεί όχι μόνο να καλύψει τις ανάγκες της οικιακής χρήσης DIY και γκαράζ, αλλά και τις απαιτήσεις εφαρμογής του επιπέδου ελαφριάς βιομηχανίας, όπως η εργοστασιακή παραγωγή, ακόμη και για εξωτερικές εφαρμογές μεταλλικών κατασκευών
Τιμή 930,00 €

NEXUS MIG 140 GAS/NO GAS/MMA/LIFT TIG

 Ο ηλεκτροσυγκολλητής NEXUS EASYMIG 140 είναι μια φορητή μηχανή συγκόλλησης ελέγχου  γέφυρας MCU με βάση inverter σε συνδυασμό με GMAW, FCAW, SMAW και DC LIFT TIG WELDING. Μέσω της άμεσης επιλογής της μεθόδου συγκόλλησης που δίνεται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα πολύ απλά "με ένα κλικ" για να ολοκληρώσετε εύκολα τις εργασίες συγκόλλησης. Ταυτόχρονα, ρυθμίζοντας με ακρίβεια την τάση συγκόλλησης για να καταφέρετε  την ιδανική κατάσταση συγκόλλησης .  

Τιμή 220,00 €

MIG NEXUS BLACK SERIES DPC MIG-200 LCD PULSE FOR AL

Η NEXUS MIG 200 ALU SYNERGY είναι μια ελαφριά, φορητή αυτόματη μηχανή συγκόλλησης κατασκευασμένη με τεχνολογία inverter, που τροφοδοτείται από μονοφασικό δίκτυο 230V με μέγιστο ρεύμα συγκόλλησης 200Α. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια μεγάλη αριθμητική και γραφική οθόνη LCD με έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου. Η λειτουργία συνεργίας που χρησιμοποιείται στη συσκευή επιτρέπει τη γρήγορη ρύθμιση των παραμέτρων συγκόλλησης.Ατελείωτες επιλογές και ρυθμίσεις με τον απόλυτο ελεγχο με μια και μόνο ματιά

Τιμή 720,00 €

NEXUS BLACK SERIES PRO MIG/MAG/MMA/TIG LIFT SynergyPulse200AL STANDARD EDITION

2 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΛΑΒΗ MIG ΑΚ15 /3 Η ΜΗΧΑΝΗ SynergyPulse200AL είναι μια φορητή μηχανή συγκόλλησης με ελεγχόμενο πρόγραμμα MCU με βάση inverter. Ενσωματώνει πολλαπλές διαδικασίες συγκόλλησης όπως GMAW, FCAW, SMAW & GTAW, προκαθορισμένες παραμέτρους και πολλαπλές ρυθμιζόμενες παραμέτρους για προσαρμογή στη συγκόλληση διαφόρων υλικών και μεγεθών.

Αριστά αποτελέσματα στην συγκόλληση αλουμινίου με ειδικό setup

Με τη λειτουργία ZERO-LAYER και τη γρήγορη ρύθμιση Synergy των παραμέτρων συγκόλλησης, μπορεί να κάνει εύκολα τις εργασίες συγκόλλησης. Ο έξυπνος και αυτόματος έλεγχος του τόξου, στιγμή προς στιγμή, διατηρεί υψηλή απόδοση συγκόλλησης σε όλες τις συνθήκες εργασίας, με διαφορετικά υλικά ή/και αέρια.

Εκτός από τη συνεργική γρήγορη ρύθμιση, ο χειριστής μπορεί επίσης να επέμβει χειροκίνητα κατά μήκος του τόξου.

Τιμή 590,00 €

NEXUS BLACK SERIES PRO MIG/MAG/MMA/TIG LIFT SynergyPulse200AL UPGRADED EDITION

2 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΤΣΙΜΠΙΔΑ TRAFIMET ITALY 25/3M ERGOPLUS

Η ΜΗΧΑΝΗ SynergyPulse200AL είναι μια φορητή μηχανή συγκόλλησης με ελεγχόμενο πρόγραμμα MCU με βάση inverter. Ενσωματώνει πολλαπλές διαδικασίες συγκόλλησης όπως GMAW, FCAW, SMAW & GTAW, προκαθορισμένες παραμέτρους και πολλαπλές ρυθμιζόμενες παραμέτρους για προσαρμογή στη συγκόλληση διαφόρων υλικών και μεγεθών.

Αριστά αποτελέσματα στην συγκόλληση αλουμινίου με ειδικό setup

Με τη λειτουργία ZERO-LAYER και τη γρήγορη ρύθμιση Synergy των παραμέτρων συγκόλλησης, μπορεί να κάνει εύκολα τις εργασίες συγκόλλησης. Ο έξυπνος και αυτόματος έλεγχος του τόξου, στιγμή προς στιγμή, διατηρεί υψηλή απόδοση συγκόλλησης σε όλες τις συνθήκες εργασίας, με διαφορετικά υλικά ή/και αέρια.

Εκτός από τη συνεργική γρήγορη ρύθμιση, ο χειριστής μπορεί επίσης να επέμβει χειροκίνητα κατά μήκος του τόξου.

Τιμή 690,00 €

MIG NEXUS SYNERGY 200 AL

●Πολυλειτουργικό μηχάνημα mig, εύκολο στη ρύθμιση προγράμματος συγκόλλησης με συνεργιακές ρυθμίσεις ● Πρόγραμμα συγκόλλησης με μεγάλη οθόνη, εύκολη ρύθμιση ●2T/4T, HOT START, ANTI-STICK, ARC FORCE είναι διαθέσιμα, ●Ειδική σχεδίαση για συγκόλληση σύρματος αλουμινίου, μπορεί να συγκολλήσει σύρμα αλουμινίου 1,0 mm, επίσης μπορεί να συγκολληθεί και ανοξείδοτο με μεγάλη ευκολία● Η λειτουργία Synergy είναι μια φιλική ρύθμιση, , οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν την ταχύτητα χειροκινητα ,η συνεργειακη ρυμιση όμως καθιστά πιο ευέλικτο για τους χρήστες και προσφέρει τέλεια απόδοση συγκόλλησης ●Η γεννήτρια μπορεί να χρησιμοποιηθεί εαν χρειαστεί.Το σύρμα 1kgr και 5 kg μπορει να χρησιμοποιηθει στο μηχάνημα. ●Η συγκόλληση ροής (FLUX) είναι διαθέσιμη (Χωρίς αέριο)

Τιμή 500,00 €

NEXUS BLACK SERIES SYNERGY 200 4 rollers MIG/MAG/AL/MMA/LIFT TIG

Η SYNERGY MIG είναι μια φορητή μηχανή συγκόλλησης ελεγχόμενη με μικροεπεξεργαστή ημι-γέφυρας βασισμένη σε μετατροπέα. Ενσωματώνει πολλαπλές διαδικασίες συγκόλλησης όπως GMAW, FCAW, SMAW & GTAW, προκαθορισμένες παραμέτρους και πολλαπλές ρυθμιζόμενες παραμέτρους για προσαρμογή στη συγκόλληση διαφόρων υλικών και μεγεθών.

Συνοδεύεται με τσιμπίδα ΑΚ25 /3Μ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΛΑΙΜΟ


Με την ψηφιακή οθόνη και τη γρήγορη ρύθμιση Synergy των παραμέτρων συγκόλλησης, σας φέρνει τη μοναδική εμπειρία συγκόλλησης. Όχι μόνο κάνει τις εργασίες συγκόλλησης εύκολα, αλλά βοηθά επίσης τους αρχάριους να μάθουν τη ρύθμιση της παραμέτρου μεταξύ της ταχύτητας τροφοδοσίας σύρματος και του ARC Volt.
Επιπλέον, ο έμπειρος χειριστής μπορεί επίσης να επέμβει χειροκίνητα κατά μήκος του τόξου.
Τιμή 480,00 €
 • Εξαντλήθηκε

NEXUS MIG 130 WHITE SERIES NO GAS 3 IN 1

Αυτό το μηχάνημα είναι για εσάς που σας αρέσει να κάνετε εργασίες σε συνεργείο αλλά και DIY στο σπίτι. Τα χαρακτηριστικά του είναι: μικρό μέγεθος, ελαφρύ, εύκολο στο τόξο, αντικολλητικό, χωρίς γνώσεις επαγγελματία συγκολλητή και έτσι μπορεί εύκολα να το χρησιμοποιήσει ο καθένας.
*Μηχανή συγκόλλησης MIG inverter σε συνεχές ρεύμα (DC).
*Σχεδίαση τεχνολογίας IGBT & Mosfect. Βελτιώνει σημαντικά την αξιοπιστία του μηχανήματος.
*Υψηλός κύκλος λειτουργίας, βελτιώνει σημαντικά την απόδοση του συγκολλητή, εξοικονόμηση ενέργειας.
*Εύκολη εκκίνηση με μικρό πιτσίλισμα τόξου, σταθερό ρεύμα καλό σχηματισμό.
Τιμή 220,00 €

NEXUS WHITE SERIES MIG 200 4 ΣΕ 1 (co2/gas/nogas/mma/lift tig) - 1/5KGR

MIG-200 mig tig mma CO2 Gas/ NOGAS  Shielded inverter Μηχανή συγκόλλησης

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ;

ΤΣΙΜΠΙΔΑ MIG ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ 25/3 ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΛΑΙΜΟ

ΤΣΙΜΠΙΔΑ LIFT TIG 17''

ΣΩΜΑ ΓΕΙΩΣΗΣ ΜΕ HI FLEX ΚΑΛΩΔΙΟ 2 Μ

ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΔΙΩΣΗ

ΜΑΣΚΑ 

ΜΑΤΣΑΚΟΝΙ /ΣΥΡΜΑΤΟΒΟΥΡΤΣΑ

Τιμή 445,00 €

STAYER MIG 200 DOUBLE PULSED SYNERGY ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΘΟΝΗ

 • Επαγγελματικός ψηφιακός εξοπλισμός μετατροπέα για όλους τους τύπους συγκόλλησης, έξυπνες συνεργικές ρυθμίσεις και μεγάλη ψηφιακή οθόνη με κύκλο λειτουργίας 60%.
 • Μονοφασικός επαγγελματικός εξοπλισμός 230V για συγκόλληση MIG , MMA και TIG , 200 αμπέρ και συμπαγές μέγεθος.
 • Μεγάλη οθόνη LCD με διαισθητικά χειριστήρια , όπου εμφανίζονται όλες οι παράμετροι για μια συγκόλληση και διαμορφώνονται επαγγελματικά και ακριβή.
 • Εξοπλισμένο με μικροελεγκτή MCU που παρέχει ρευστότητα και γρήγορη απόκριση στις διάφορες λειτουργίες συγκόλλησης.
 • Συνεργικό σύστημα κατάλληλο για συγκόλληση όλων των τύπων άνθρακα και ανοξείδωτου χάλυβα , αλουμινίου μαγνησίου / πυριτίου, αλουμινίου και χαλκού.
Τιμή 1.610,00 €

MIG HELVI UNITECH 328 ITALY 4 ROLLS WIRE FEEDER AIR COOLER

Η σειρά UNITECH έχει δημιουργηθεί για να απλοποιήσει την προσαρμογή των παραμέτρων συγκόλλησης, διευκολύνοντας τη δουλειά του συγκολλητή. Κάθε λειτουργία και παράμετρος μπορεί εύκολα να διαχειριστεί και να διαμορφωθεί χάρη στον απλοποιημένο πίνακα ελέγχου. Τα μηχανήματα UNITECH έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε χειροκίνητη λειτουργία MIG. Ωστόσο, τα προγράμματα Synergic μπορούν να ενεργοποιηθούν και να επιλεγούν από τον μπροστινό πίνακα. Χάρη στον υψηλό κύκλο λειτουργίας και τον φιλικό προς το χρήστη πίνακα ελέγχου, η σειρά HELVI UNITECH είναι η τέλεια αντικατάσταση για τις μηχανές συγκόλλησης μετασχηματιστών «παλιάς» γενιάς. Η πρωτοποριακή λειτουργία «SPEED SPOT», διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις HELVI UNITECH, εγγυάται τέλεια συγκόλληση σημείου σε λειτουργία MIG σε οποιοδήποτε υλικό. Η σειρά HELVI UNITECH συμμορφώνεται ήδη με τους νέους κανονισμούς για τα πρότυπα Eco Design.

Τιμή 2.490,00 €

MIG HELVI UNITECH 368 + H4 ITALY 4 ROLLS WIRE FEEDER AIR COOLER

Η σειρά UNITECH έχει δημιουργηθεί για να απλοποιήσει την προσαρμογή των παραμέτρων συγκόλλησης, διευκολύνοντας τη δουλειά του συγκολλητή. Κάθε λειτουργία και παράμετρος μπορεί εύκολα να διαχειριστεί και να διαμορφωθεί χάρη στον απλοποιημένο πίνακα ελέγχου.  Ωστόσο, τα προγράμματα ynergic μπορούν να ενεργοποιηθούν και να επιλεγούν από τον μπροστινό πίνακα.  Η σειρά HELVI UNITECH είναι η τέλεια αντικατάσταση για τις μηχανές συγκόλλησης μετασχηματιστών «παλιάς» γενιάς. Οι εκδόσεις με ξεχωριστό τροφοδότη είναι εξοπλισμένες με τροφοδότη καλωδίων νέας γενιάς, του οποίου η υψηλή ακρίβεια αποφεύγει πιθανές ενοχλητικές εμπλοκές σύρματος, καθιστώντας τη συγκόλληση ακόμη πιο σταθερή και ακριβή. Η πρωτοποριακή λειτουργία «SPEED SPOT», διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις HELVI UNITECH, εγγυάται τέλεια συγκόλληση σημείου σε λειτουργία MIG σε οποιοδήποτε υλικό.

Τιμή 3.332,00 €

HELVI UNITECH 418 + X4 ITALY 4 ROLLS WIRE FEEDER

Η σειρά UNITECH έχει δημιουργηθεί για να απλοποιήσει την προσαρμογή των παραμέτρων συγκόλλησης, διευκολύνοντας τη δουλειά του συγκολλητή. Κάθε λειτουργία και παράμετρος μπορεί εύκολα να διαχειριστεί και να διαμορφωθεί χάρη στον απλοποιημένο πίνακα ελέγχου Ωστόσο, τα προγράμματα Synergic μπορούν να ενεργοποιηθούν και να επιλεγούν από τον μπροστινό πίνακα.  H σειρά HELVI UNITECH είναι η τέλεια αντικατάσταση για τις μηχανές συγκόλλησης μετασχηματιστών «παλιάς» γενιάς. Οι εκδόσεις με ξεχωριστό τροφοδότη είναι εξοπλισμένες με τροφοδότη καλωδίων νέας γενιάς, του οποίου η υψηλή ακρίβεια αποφεύγει πιθανές ενοχλητικές εμπλοκές σύρματος, καθιστώντας τη συγκόλληση ακόμη πιο σταθερή και ακριβή. Η πρωτοποριακή λειτουργία «SPEED SPOT», διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις HELVI UNITECH, εγγυάται τέλεια συγκόλληση σημείου σε λειτουργία MIG σε οποιοδήποτε υλικό.

Τιμή 3.725,00 €

HELVI UNITECH 558 + X4 4 ROLLS WIRE FEEDER AIR COOLER

Η σειρά UNITECH έχει δημιουργηθεί για να απλοποιήσει την προσαρμογή των παραμέτρων συγκόλλησης, διευκολύνοντας τη δουλειά του συγκολλητή. Κάθε λειτουργία και παράμετρος μπορεί εύκολα να διαχειριστεί και να διαμορφωθεί χάρη στον απλοποιημένο πίνακα ελέγχου.  Ωστόσο, τα προγράμματα ynergic μπορούν να ενεργοποιηθούν και να επιλεγούν από τον μπροστινό πίνακα.  H σειρά HELVI UNITECH είναι η τέλεια αντικατάσταση για τις μηχανές συγκόλλησης μετασχηματιστών «παλιάς» γενιάς. Οι εκδόσεις με ξεχωριστό τροφοδότη είναι εξοπλισμένες με τροφοδότη καλωδίων νέας γενιάς, του οποίου η υψηλή ακρίβεια αποφεύγει πιθανές ενοχλητικές εμπλοκές σύρματος, καθιστώντας τη συγκόλληση ακόμη πιο σταθερή και ακριβή. Η πρωτοποριακή λειτουργία «SPEED SPOT», διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις HELVI UNITECH, εγγυάται τέλεια συγκόλληση σημείου σε λειτουργία MIG σε οποιοδήποτε υλικό.

Τιμή 4.206,00 €

HELVI UNITECH 558 + X4 ΥΔΡΟΨΥΚΤΗ 4 ROLLS WIRE FEEDER

Η σειρά UNITECH έχει δημιουργηθεί για να απλοποιήσει την προσαρμογή των παραμέτρων συγκόλλησης, διευκολύνοντας τη δουλειά του συγκολλητή. Κάθε λειτουργία και παράμετρος μπορεί εύκολα να διαχειριστεί και να διαμορφωθεί χάρη στον απλοποιημένο πίνακα ελέγχου.  Ωστόσο, τα προγράμματα ynergic μπορούν να ενεργοποιηθούν και να επιλεγούν από τον μπροστινό πίνακα.  H σειρά HELVI UNITECH είναι η τέλεια αντικατάσταση για τις μηχανές συγκόλλησης μετασχηματιστών «παλιάς» γενιάς. Οι εκδόσεις με ξεχωριστό τροφοδότη είναι εξοπλισμένες με τροφοδότη καλωδίων νέας γενιάς, του οποίου η υψηλή ακρίβεια αποφεύγει πιθανές ενοχλητικές εμπλοκές σύρματος, καθιστώντας τη συγκόλληση ακόμη πιο σταθερή και ακριβή. Η πρωτοποριακή λειτουργία «SPEED SPOT», διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις HELVI UNITECH, εγγυάται τέλεια συγκόλληση σημείου σε λειτουργία MIG σε οποιοδήποτε υλικό.

Τιμή 5.237,00 €

HELVI ITALY ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ MIG TP 202

HELVI ITALY ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ MIG TP 202

Περιλαμβάνει: 

Μηχανή συγκόλλησης 

Τσιμπίδες σύρματος 15/3m

Μανόμετρα αερίου 2τμχ

Τσιμπίδα γείωσης 3m

Κουλούρα σύρμα αλουμινίου 1,0mm/ 2 kg

Κουλούρα σύρμα χαλκού 0,8mm/ 2 kg

Τιμή 0,00 €
 • -12,00 €

MIG STAYER MULTI RANGE 165 32 BITS ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ ΣΥΡΜΑΤΟΣ

 • Σειρά STAYER MIG MULTI, με σύνδεση EUROTORCH και με ισχύ 160-170 αμπέρ.
 • Σχεδιασμένο για διαδικασίες MIG, TIG και MMA υψηλής ποιότητας.
 • Εύκολη ρύθμιση σε λειτουργία MIG , δυνατότητα χρήσης αερίου ή κοίλου σύρματος χωρίς αέριο.
Κανονική τιμή 460,00 € Τιμή 448,00 €
 • -8%

-8%

ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ MULTI MIG 200 SYNERGY 3 ΣΕ 1 MIG/MAG-MMA 200A LIFT TIG HELIX POWER

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SYNERGY CONTROL

AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ FULL BRIDGE IGBT INVERTER

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 180Α ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ 60%

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SYNERGY

Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ 

ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Η ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΥ 

ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΙΣΧΥ

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ LIFT TIG ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΥΠΟΔΟΧΗ,

ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ 

ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ STANDARD ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ TIG.

Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2Τ / 4Τ

ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗ.

Κανονική τιμή 470,00 € Τιμή 432,40 €
 • -8%

-8%

HELIX POWER MIG-180MI MIG/MAG-MMA 180A ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ

Ηλεκτροσυγκολληση IGBT Inverter MIG/MAG-MMA Ηλεκτροσυγκόλληση ηλεκτροδίου ΜΜΑ & αερίου αργκόν MIG με δυνατότητα λειτουργίας και χωρίς αέριο με επικαλυμμένο σύρμα. Δέχεται κουλούρες σύρματος 5 κιλών 0,6 & 0,8 mm και όλων των ειδών τα ηλεκτρόδια. Διαθέτει σταθεροποιητή τάσης για λειτουργία με γεννήτρια.

Κανονική τιμή 439,00 € Τιμή 403,88 €

Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

 • 0,00 € - 3.800,00 €

Επιστροφή στην κορυφή