ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ -ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ

Ενεργά φίλτρα

  • Νέο

BODOR ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ LAZER 3 IN 1

Σχεδιασμένο για ομαλή παραγωγή με μεγάλη ακρίβεια, ανακαλύψτε την προσέγγιση του BodorWelder 1500 Pro σε πολλές βιομηχανίες.

Φορητός σχεδιασμός, ολοκληρωμένη δομή ισχύος

Χωρίς ενσωματωμένες δεξαμενές νερού ή ανεμιστήρες ψύξης, το BodorWelder 1500 Pro καταλαμβάνει επιφάνεια κάλυψης 0,24㎡. Αυτό το συμπαγές μηχάνημα στοχεύει να βοηθήσει τους χρήστες σε περίπλοκες εργασίες συγκόλλησης σε διάφορα σενάρια εργασίας. Έρχεται επίσης με ένα σετ ακροφυσίων συγκόλλησης Bodor, που πληρούν κάθε είδους απαιτήσεις.

Τιμή 9.640,00 €

ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΚΑΠΝΑΕΡΙΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ NEXUS 1500D-GREY 3PH 380V

Ο φορητός απαγωγέας καπνού NEXUS  dust collector με φίλτρο hepa είναι μια συσκευή που απορροφά και επεξεργάζεται τα απόβλητα σκωρίας και τα τοξικά και επιβλαβή αέρια που παράγονται κατά τη συγκόλληση, την προστατευτική συγκόλληση, τη συγκόλληση με τόξο αργού και άλλες διαδικασίες συγκόλλησης μέσω διήθησης και καθαρισμού. με το φίλτρο hepa μπορεί να αποτρέψει τη ρύπανση αερίων, να μειώσει τη βλάβη των επιβλαβών ουσιών για την υγεία των εργαζομένων που λειτουργούν και να αποτρέψει τη βλάβη των επιβλαβών ουσιών στην υγεία τους αποτρεποντας  επαγγελματικές ασθένειες, κυρίως την εμφάνιση πνευμονιοκονίασης συγκόλλησης. Τα κύρια συστατικά περιλαμβάνει: βραχίονα αναρρόφησης γενικής χρήσης, ελαστικό σωλήνα αναρρόφησης ανθεκτικό σε υψηλή θερμοκρασία, απορροφητήρα (με βαλβίδα ελέγχου όγκου αέρα), αντιφλόγα δίχτυ, επιβραδυντικό φλόγας στοιχείο φίλτρου υψηλής απόδοσης, συσκευή αναρρόφησης παλμών, ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα παλμών,  καθαρό δωμάτιο, φίλτρο ενεργού άνθρακα, συνδυασμός τέφρας - συρταριού βύθισης, ηχοαπορροφητικό βαμβάκι επιβραδυντικό φλόγας,    κινητήρας abb, ηλεκτρικό ντουλάπι κ.λπ. Μέσω της έλξης του ανεμιστήρα, αναρροφάται το καυσαέριο καπνού συγκόλλησης στην είσοδο αέρα του εξοπλισμού μέσω της γενικής κουκούλας σκόνης, ένας απαγωγέας φλόγας είναι τοποθετημένος στην είσοδο αέρα του εξοπλισμού, οι σπινθήρες μπλοκάρονται από τον απαγωγέα φλόγας και ο καπνός και το αέριο σκόνης εισέρχονται στον θάλαμο καθίζησης. Χρησιμοποιώντας τη βαρύτητα και την ανοδική ροή αέρα, η χοντρή σκόνη κατεβαίνει πρώτα απευθείας στη χοάνη τέφρας, η λεπτή σκόνη συλλαμβάνεται στην εξωτερική επιφάνεια από το στοιχείο φίλτρου και το καθαρό αέριο φιλτράρεται και καθαρίζεται από το στοιχείο φίλτρου. Από το κέντρο του στοιχείου φίλτρου, ο καθαρός αέρας ρέει στο καθαρό δωμάτιο. Ο καθαρός αέρας προσροφάται από το φίλτρο ενεργού άνθρακα για περαιτέρω καθαρισμό και στη συνέχεια εκκενώνεται από την έξοδο αέρα αφού επιτευχθεί το πρότυπο.

Τιμή 1.780,00 €

NEXUS MULTI 200 6 ΙΝ 1 MIG PULSE /MAG/ NO GAS/PLASMA CUT HF/TIG HF /MMA

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ 6 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ .

Τώρα η λειτουργία TIG με υψίσυχνο σε μια μηχανή σύρματος.

Μηχανή  πολλαπλών διεργασιών για MIG/MAG (PULSE ή SYNERGY ή MANUAL), MMA, HF-TIG και HF CUT.

Επαγγελματική συγκόλληση και κοπή για χομπίστες, αρχάριους και επαγγελματίες.  Ευέλικτο, φορητό σχέδιο πλαισίου  για έργα στον επαγγελματία  και το εργαστήριο.

Τιμή 985,00 €

NEXUS ΜΑΣΚΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΠΝΑΕΡΙΩΝ 1/1/1/1 CE

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της Μασκας 

1. Το κράνος είναι ένα σχέδιο με αναδιπλούμενη κορυφή, το οποίο είναι βολικό για την εναλλαγή των τρόπων εργασίας συγκόλλησης και λείανσης. 

2. Η ηλεκτρική αντλια  καθαρισμού αέρα μπορεί να συνδεθεί για την προστασία της αναπνοής του χρήστη. 

3. Η οπτικη επιφανεια  συγκόλλησης έχει μεγάλη εμβέλεια, έως 112x75mm. 

4. Εξοπλισμένο με παράθυρα παρατήρησης και στις δύο πλευρές, κάτι που είναι ευεργετικό για τους χρήστες να επεκτείνουν το πεδίο παρατήρησης και να μειώσουν τα ατυχήματα. 

5. Αντιλαμβάνονται έξυπνα την κατάσταση εργασίας,  έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να εργαζονται χωρισ κανενα προβλημα οπτικης γωνιας. 

6. Η οθόνη LCD εμφανίζει τις παραμέτρους εργασίας, κάτι που είναι αμεσο  και βολικό. 

7. Με τη λειτουργία αποθήκευσης, η μασκα μπορεί να αποθηκεύσει αυτόματα την πιο πρόσφατη προσαρμοσμένη κατάσταση εργασίας και παραμέτρους.

Τιμή 680,00 €

NEXUS PLASMA CUT 40A HF

Το PLASMA CUT-40 HF είναι ένα μηχάνημα κοπής Plasma με βάση inverter που τροφοδοτείται από τυπική οικιακή τάση (230V/50Hz ή 110V/60Hz) και είναι έτοιμο να κόψει απευθείας με την χρήση απλού συμιεστή αέρος .Αξιόπιστη και στιβαρή κατασκευή με αντοχή στον χρόνο. Ο συμπαγής σχεδιασμός και το ελαφρύ τροφοδοτικό inverter καθιστούν αυτόν τον κόφτη πλάσματος το πιο βολικό, και ισως το πιο φορητό σύστημα κοπής που διατίθεται στην αγορα .

Τιμή 295,00 €

NEXUS ECO ARC 140 MMA /LIFT TIG SMALL DISTANCE

Η μηχανή συγκόλλησης NEXUS ECO ARC 140 MMA είναι μια φορητή μηχανή συγκόλλησης με μετατροπέα μισής γέφυρας IGBT. Σε σύγκριση με τη δομή Full-bridge, μπορεί να κάνει την συγκόλληση πανίσχυρη με μικρότερη διάσταση και μικρότερο βάρος για απόλυτη φορητότα, ενώ παράλληλα μειώνει το κόστος των εξαρτημάτων. Ωστόσο, η ποιότητα εξακολουθεί να είναι αξιόπιστη για καθημερινές εργασίες.

Τιμή 105,00 €

NEXUS MIG NO GAS (FLUX) MINI MIG 120

Η μηχανη  FLUX MIG 120 είναι μια φορητή μηχανή συγκόλλησης MCU ελέγχου Half-bridge, βασισμένη σε αντιστροφείς, σε συνδυασμό με συγκόλληση FCAW SMAW και DC LIFT TIG. 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συγκόλληση συρμάτων με πυρήνα ροής 0,8/1,0 mm. Στη λειτουργία MMA, οι υπολειτουργίες Arc force και Hot Start μπορούν επίσης να ρυθμιστούν. 

Ταυτόχρονα, υποστηρίζει επίσης συγκόλληση LIFT DC TIG. 

Τιμή 150,00 €

CITYWORK 160K 100% ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ INVERTER ΜΗΧΑΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟΥ STAYER

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!! CITYWORK 160 +ΜΑΣΚΑ HELIX ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

MMA CITYWORK 160A 100% ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ INVERTER ΜΗΧΑΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟΥ STAYER

Υψηλής ποιότητας για επαγγελματική χρήση. 

Ηλεκτρονικός εξοπλισμός για συγκόλληση ηλεκτρικού τόξου όλων των ειδών επικαλυμμένων ηλεκτροδίων.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της σοβαρής υπηρεσίας. 

Συντήρηση, κατασκευή και do-it-yourself.

Τιμή 160,00 €

ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ 760x500mm , 18,5Kg , ΦΟΡΗΤΟ

• Μέγεθος πάγκου εργασίας: 760 x 500 mm
• Πάχος πάγκου εργασίας: 2 mm
• Ρυθμιζόμενος πάγκος εργασίας, 3 διαφορετικές ρυθμίσεις (οριζόντια, διπλωμένο και -30 μοίρες)
• Εξοπλισμένο με δύο τροχούς
• Χρήση: τραπέζι συγκόλλησης, τραπέζι μηχανής, τραπέζι συνεργείου
• Μέγεθος προϊόντος: 78x73x(77,6-92,5)cm
• Μέγεθος αναδίπλωσης: 106x78x19,5 cm

Τιμή 118,00 €

NEXUS PLASMA CUT 60A ARC PILOT

Το PLASMA CUT-60 ARC PILOT είναι ένα μηχάνημα κοπής Plasma με βάση inverter που τροφοδοτείται από τυπική οικιακή τάση (230V/50Hz ή 110V/60Hz) και είναι έτοιμο να κόψει απευθείας με την χρήση απλού συμιεστή αέρος .Αξιόπιστη και στιβαρή κατασκευή με αντοχή στον χρόνο. Ο συμπαγής σχεδιασμός και το ελαφρύ τροφοδοτικό inverter καθιστούν αυτόν τον κόφτη πλάσματος το πιο βολικό, και ισως το πιο φορητό σύστημα κοπής που διατίθεται στην αγορα .

Τιμή 620,00 €
  • Εξαντλήθηκε

NEXUS TIG AC/DC 200A ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ

Χαρακτηριστικά:
1.Η μηχανή συγκόλλησης έχει την πιο προηγμένη τεχνολογία μετατροπέα ρευματος
2.Η πηγή ισχύος συγκόλλησης μπορεί να προσφέρει ισχυρότερο, πιο συγκεντρωμένο και πιο σταθερό τόξο.
3.Η μηχανή συγκόλλησης TIG είναι εύκολη για εκκίνηση τόξου και έχει τις λειτουργίες του ρεύματος εκκίνησης τόξου, του ρεύματος διακοπής τόξου, του ρεύματος συγκόλλησης, του ρεύματος βασικής τιμής, του τρέχοντος χρόνου ανόδου, του χρόνου φθίνουσας ρεύματος, του χρόνου καθυστέρησης αερίου, της συνεχούς προσαρμογής Επιπλέον, συχνότητας παλμού και η λειτουργία παλμού μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ανεξάρτητα Διαθέτει το
χαρακτηριστικά του αυτόματου ελέγχου εκκίνησης τόξου, διακοπής τόξου και σταθερού τόξου, που κάνουν το καλύτερο αποτέλεσμα για
σχήμα και εσωτερική ποιότητα της επιφάνειας συγκόλλησης.
5.Το μηχάνημα  είναι για πολλαπλή χρήση και μπορεί να συγκολλήσει ανοξείδωτο χάλυβα, ανθρακούχο χάλυβα, χαλκό και άλλα μέταλλα ,
και επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραδοσιακή ηλεκτρική συγκόλληση ηλεκτροδίου
Τιμή 595,00 €

GVS 5-ML00895 ΦΙΛΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΗ

 ΦΙΛΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΗ

Σχεδιασμένο για να χωράει άνετα κάτω από τα περισσότερα κράνη συγκόλλησης και το Weld-Mask™ 2,

το LPR-100 παρέχει έως και 99,97% φιλτράρισμα των αιωρούμενων σωματιδίων και αερολυμάτων, 

τόσο με βάση το λάδι όσο και χωρίς λάδι.

Τιμή 45,00 €

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

  • 0,00 € - 5.001,00 €

Χρώμα

Χρώμα

Διάμετρος

Διάμετρος

Μήκος

Μήκος

Συσκευασία

Συσκευασία

Μέγεθος

Μέγεθος

Διόρθωση

Διόρθωση

Επιστροφή στην κορυφή